HTC-apparaten

Kaspersky Safe Kids vertoont op HTC-apparaten de volgende bekende problemen:

Vanwege bepaalde functies in de firmware van HTC-apparaten kunnen er problemen optreden als een wachtwoord niet met een Engelse toetsenbordindeling wordt ingevoerd. Het wijzigen van de taal werkt niet in het wachtwoordveld. Dit probleem doet zich voor op de HTC M8.

Gebruik een van de volgende opties als u een wachtwoord wilt invoeren met een andere toetsenbordindeling dan de Engelse:

1. Ga naar Google Play, installeer een toetsenbord van een andere ontwikkelaar en gebruik het om het wachtwoord in te voeren.
  2. Typ het wachtwoord in een andere app en kopieer het vervolgens naar het wachtwoordveld.